De app is echt gratis!

Zoals je hebt gemerkt zetten wij ons in voor de maatschappij. De app is gratis te downloaden in de app stores. Het kost de gebruiker niets om gebruik te maken van de app. Wij registreren geen persoonsgegevens, verkopen geen data en vertonen geen advertenties in de app. Anders dan wat je gewend bent natuurlijk. Dat maakt ook dat wij inkomen realiseren als er een abonnement wordt afgesloten. Niet iedereen neemt een abonnement of heeft behoefte aan een abonnement.

Om het mogelijk te maken voor de mensen die ons graag steunen zonder een abonnement is er de mogelijkheid om een donatie te doen!

Draag een steentje bij

Wil je een steentje bijdragen aan het doel waar wij ons voor inzetten of vind je gaaf wat wij doen? Dan kan je een bijdrage leveren. Met jouw bijdrage kunnen wij blijvend de app gratis beschikbaar stellen en ontstaat er voor ons de ruimte om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen om nog meer impact te maken!

Een steentje bijdragen kan al vanaf €1,00. Wij zullen je gegevens niet voor marketingdoeleinden gebruiken, maar puur voor de administratie. Heb je vragen? Neem dan hier contact op.

 

Naam*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag *