Wij weten als geen ander hoe vermoeiend het kan zijn om je hoofd erbij te houden. Sociale media zijn veel leuker en je wilt natuurlijk weten waar je vrienden zijn en wat zij doen.

Mattie kan handig zijn tijdens het avondeten, het lezen van een boek, het kijken van een film of wanneer je tijd doorbrengt met de mensen die je waardeert. Het is namelijk heel vervelend als je tegenover iemand zit die op zijn smartphone kijkt.


Mattie is Uniek! 🙂

Mattie is de app waarmee je beter, slimmer en productiever kan werken dankzij de unieke werkwijze die je in geen ander app terug kunt vinden.

Beter zonder afleiding

Mattie houdt het internet tegen op je smartphone. Doordat het internet wordt tegengehouden ontvang je geen meldingen van sociale media meer die je afleiden. Als gebruiker hoef je je geen zorgen te maken over je bereikbaarheid. Je kan namelijk gewoon nog gebeld worden. Dat zorgt er dus voor dat de smartphone geen bron van afleiding meer is, en hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke informatie mist!

Slimmer met behulp van pomodoro

Pomodoro is dé timemanagement methode waarmee je slimmer werkt. Het is bewezen dat de gemiddelde concentratiespanne 25 minuten is, en dat je optimaal gebruik kan maken van je concentratie door een pauze te nemen. Zo kom je tot rust én geef je de hersenen de ruimte om de informatie te verwerken. Om de werking van de app te ervaren kan je de app, onbeperkt, voor 15 minuten starten.

Productiever omdat je meer gedaan krijgt

Door de combinatie van bovenstaande componenten en de regie die je weer in eigen handen hebt ben je vele malen productiever! Jij bepaalt waar, wanneer en hoelang je aan de slag gaat, en wij ondersteunen.


 

Probeer het vandaag nog gratis uit

 

https://itunes.apple.com/nl/app/mattie/id1166327958 https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sidekickmattie.mattie

 

 

… En als je tevreden bent neem je een abonnement!

In de app is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende abonnementen. Hieronder tref je de verschillen en de prijzen per vorm. Welk abonnement je ook neemt, je hebt een proeftermijn van zeven dagen. Bevalt de app niet, dan kan je het abonnement kosteloos annuleren.

Standaard
Gratis
Focus periode van 15 minuten
 
 
 
 
 
Maandabonnement
€0,99 / mnd
Focus periode van 15 minuten
Nieuwe taken toevoegen
Bepaal lengte van sessie
Bepaal lengte van pauze
Inzicht in progressie
 
Jaarabonnement
€9,99 / jaar
Focus periode van 15 minuten
Nieuwe taken toevoegen
Bepaal lengte van sessie
Bepaal lengte van pauze
Inzicht in progressie
(16% korting)

Let op, de abonnementen worden automatisch verlengd! Wil je het abonnement annuleren, volg dan de instructies van de App Store (Google of Apple).