DE APP MATTIE

Wij weten als geen ander hoe vermoeiend het kan zijn om je hoofd erbij te houden. Sociale media zijn veel leuker en je wilt natuurlijk weten waar je vrienden zijn en wat zij doen.

Mattie kan handig zijn tijdens het avondeten, het lezen van een boek, het kijken van een film of wanneer je tijd doorbrengt met de mensen die je waardeert. Het is namelijk heel vervelend als je tegenover iemand zit die op zijn smartphone kijkt.


DAAROM MATTIE!

Mattie is de app waarmee je beter, slimmer en productiever kan werken dankzij de unieke werkwijze die je in geen ander app terug kunt vinden.

Beter zonder afleiding

Mattie houdt het internet tegen op je smartphone. Doordat het internet wordt tegengehouden ontvang je geen meldingen van sociale media meer die je afleiden. Als gebruiker hoef je je geen zorgen te maken over je bereikbaarheid. Je kan namelijk gewoon nog gebeld worden. Dat zorgt er dus voor dat de smartphone geen bron van afleiding meer is, en hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke informatie mist!

Slimmer met behulp van pomodoro

Pomodoro is dé timemanagement methode waarmee je slimmer werkt. Het is bewezen dat de gemiddelde concentratiespanne 25 minuten is, en dat je optimaal gebruik kan maken van je concentratie door een pauze te nemen. Zo kom je tot rust én geef je de hersenen de ruimte om de informatie te verwerken. Om de werking van de app te ervaren kan je de app, onbeperkt, voor 15 minuten starten.

Productiever omdat je meer gedaan krijgt

Door de combinatie van bovenstaande componenten en de regie die je weer in eigen handen hebt ben je vele malen productiever! Jij bepaalt waar, wanneer en hoelang je aan de slag gaat, en wij ondersteunen.


 

Probeer het vandaag nog gratis uit

 

https://itunes.apple.com/nl/app/mattie/id1166327958 https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sidekickmattie.mattie

 

 

… En als je tevreden bent neem je een abonnement!

In de app is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende abonnementen. Hieronder tref je de verschillen en de prijzen per vorm. Welk abonnement je ook neemt, je hebt een proeftermijn van zeven dagen. Bevalt de app niet, dan kan je het abonnement kosteloos annuleren.

Standaard
Gratis
Focus periode van 15 minuten
 
 
 
 
 
Maandabonnement
€0,99 / mnd
Focus periode van 15 minuten
Nieuwe taken toevoegen
Bepaal lengte van sessie
Bepaal lengte van pauze
Inzicht in progressie
 
Jaarabonnement
€9,99 / jaar
Focus periode van 15 minuten
Nieuwe taken toevoegen
Bepaal lengte van sessie
Bepaal lengte van pauze
Inzicht in progressie
(16% korting)

Let op, de abonnementen worden automatisch verlengd! Wil je het abonnement annuleren, volg dan de instructies van de App Store (Google of Apple).


MEEST GESTELDE VRAGEN

 

Hoe weet ik zeker dat mijn gegevens niet via de VPN naar een derde partij wordt doorgesluisd?

Onze intentie is niet om dat soort data te verzamelen! Er gaat geen verkeer in en uit, dus voor het verzamelen en doorspelen is de server ook niet ingericht. Hoop dat dit je vraag voldoende beantwoord. Het is in ieder geval geen MDM (Mobile Device Management) zoals de andere apps die dingen blokkeren en daarmee dus eigenlijk een volledig controle over je telefoon hebben.


 

Hoe onderscheidt deze app zich van andere apps waarmee je kan instellen of je wel/niet gebeld wilt worden, welke apps wel/ niet geblokkeerd moeten worden?

Om die functies te kunnen uitoefenen moet je diep in het systeem zitten van de smartphone, zoals MDM. Dat is iets wat wij niet doen en willen. Daarnaast zijn deze functies niet uit te oefenen op iOS waardoor 90% van de apps op Android niet beschikbaar zijn op iOS. Je wordt nu standaard wel gebeld als iemand je wilt bereiken.


 

Stel ik heb weer internet nodig, hoe zet ik de app stop?

Het is eigenlijk niet de bedoeling dat wij je vertellen hoe je de app stopt. We willen met de app dat je je juist aan je afspraken houdt en discipline aanleert. Er zijn mogelijkheden, maar dan moet je even iets meer moeite doen om dat uit te vogelen dan wanneer je een vliegtuigmodus gebruikt.


 

Is het mogelijk om in de toekomst bepaalde sites (van Facebook tot Dumpert) te blokkeren, maar sites als Google en YouTube niet?

In de toekomst is het inderdaad mogelijk om de blokkade selectiever te maken. Voor nu even dit als basis om in de markt te kijken hoe het bevalt.


 

Ik ontvang na de pauze nog berichten, hoe kan dat?

Net als bij het starten van de app is het na de pauze ook nog van belang om alle apps uit de achtergrond te verwijderen. Als je dit niet doet, ontvang je meldingen. Sluit je alle apps uit, dan kan je ongestoord weer lekker door.


 

Is je vraag onbeantwoord?