Meest gestelde vragen

In de afgelopen periode hebben wij een aantal vragen ontvangen. Hieronder hebben we een aantal ontvangen vragen uitgelicht en beantwoord.
 


 

Hoe weet ik zeker dat mijn gegevens niet via de VPN naar een derde partij wordt doorgesluisd?

Onze intentie is niet om dat soort data te verzamelen! Er gaat geen verkeer in en uit, dus voor het verzamelen en doorspelen is de server ook niet ingericht. Hoop dat dit je vraag voldoende beantwoord. Het is in ieder geval geen MDM (Mobile Device Management) zoals de andere apps die dingen blokkeren en daarmee dus eigenlijk een volledig controle over je telefoon hebben.
 


 

Hoe onderscheidt deze app zich van andere apps waarmee je kan instellen of je wel/niet gebeld wilt worden, welke apps wel/ niet geblokkeerd moeten worden?

Om die functies te kunnen uitoefenen moet je diep in het systeem zitten van de smartphone, zoals MDM. Dat is iets wat wij niet doen en willen. Daarnaast zijn deze functies niet uit te oefenen op iOS waardoor 90% van de apps op Android niet beschikbaar zijn op iOS. Je wordt nu standaard wel gebeld als iemand je wilt bereiken.
 


 

Stel ik heb weer internet nodig, hoe zet ik de app stop?

Het is eigenlijk niet de bedoeling dat wij je vertellen hoe je de app stopt. We willen met de app dat je je juist aan je afspraken houdt en discipline aanleert. Er zijn mogelijkheden, maar dan moet je even iets meer moeite doen om dat uit te vogelen dan wanneer je een vliegtuigmodus gebruikt.
 


 

Is het mogelijk om in de toekomst bepaalde sites (van Facebook tot Dumpert) te blokkeren, maar sites als Google en YouTube niet?

In de toekomst is het inderdaad mogelijk om de blokkade selectiever te maken. Voor nu even dit als basis om in de markt te kijken hoe het bevalt.
 


 

Ik ontvang na de pauze nog berichten, hoe kan dat?

Net als bij het starten van de app is het na de pauze ook nog van belang om alle apps uit de achtergrond te verwijderen. Als je dit niet doet, ontvang je meldingen. Sluit je alle apps uit, dan kan je ongestoord weer lekker door.
 


 

Is je vraag onbeantwoord?