Onze oplossingen

Wij zijn begonnen met de app Mattie als oplossing zodat je een stok achter de deur hebt. Een stok achter de deur om de sociale media in toom te houden zodat je je aandacht kunt vestigen op hetgeen wat er toe doet op dat moment. Want, zoals bekend, bestaat multitasken niet. Alles wat om je aandacht vraagt zorgt uiteindelijk ervoor dat je alles half doet en daardoor minstens twee keer zoveel tijd kost.

Maar wij zijn in de loop van de tijd erachter gekomen dat er meer nodig is en dat we meer kunnen betekenen. Hieronder zie je welke oplossingen wij te bieden hebben om ervoor te zorgen dat je beter, slimmer en productiever wordt in de digitale era waar alles om je aandacht vraagt.


Lezingen en trainingen

Middels onze lezingen en trainingen stimuleren wij bewustwording. Bewustwording als het gaat om de interactie met digitale media. Wij leggen graag uit hoe het zit en wat jij eraan kunt doen. Met tips en tricks haal jij het beste uit jezelf! Lees meer over lezingen en trainingen 


De app Mattie

Mattie is een tool wat je kan gebruiken op je smartphone of tablet. Lees wat Mattie voor je kan betekenen Mattie kan ook ingezet worden door bedrijven en het onderwijs.


Concentratie

Binnenkort: PC-Software

Een variant van Mattie op je (windows) laptop of pc? Houdt ons in de gaten, want daar wordt aan gewerkt!


Binnenkort: Learning Analytics Project

Lees meer over dit project´╗┐