Wij zijn natuurlijk dé experts op het gebied van smartphone en sociale media gebruik. Een verbod is natuurlijk het meest effectief, maar is dat nog van deze tijd? Een tweede punt is dat er geen “controle” uitgevoerd kan worden op de naleving van de regels, én is dat “nog zo een regel wat even top-down wordt ingevoerd”. In praktijk zijn er nog steeds bedrijven die ervan overtuigd zijn dat dit de enige oplossing is.

Een ander aspect is de onrust en stress die de smartphone geeft. Bijna een op de vijf heeft tegenwoordig een burn-out, en de smartphone is een van de veroorzakers. In het dagelijks leven worden vele mensen blootgesteld aan prikkels, te veel prikkels. Met name door de smartphone waar continu berichten op verschijnen.

Wij gaan u, en uw medewerkers helpen!

Productiviteit!

Zonder afleiding door de smartphone zijn wij mensen tot 40% productiever. Hoe heerlijk zou het zijn als je medewerkers weer rust krijgen, op een gegronde wijze. Bovendien kost de afleiding door sociale media alleen al een bedrijf gemiddeld €4.000,- per persoon per jaar!

Burn-out!

Middels creatieve oplossingen maken we het leuk voor de medewerkers in de organisatie om niet alleen minder gebruik te maken van de smartphone en sociale media, maar ook om minder stress te ervaren. Burn-out is niets anders dan een continue stress. Stel je eens voor dat je achter je bureau werkt aan een groot project. En je smartphone blijft maar afgaan door whatsapp berichten… De smartphone is niet alleen een bron van afleiding, maar ook een bron van stress!

Diensten

(Interactieve) lezing

Het begint altijd bij bewustzijn over het eigen handelen. Om bewustzijn te creëren onder de medewerkers te creëren kunnen wij daarover een lezing geven.

Workshop

Om de P- en F-factor te vergroten kunnen wij een workshop verzorgen voor de werknemers. Wij verzorgen de input en zetten de medewerkers tot denken over oplossingen.

App: Mattie Corp.

Denkt u nou: “jullie hebben de oplossing, dus laten we dat inzetten!”? Uiteraard kan dat! Wij vertellen u graag hoe de app kan bijdragen aan de productiviteit en het verminderen van de kans op burn-out.

Neem hier contact op!