In juni 2015 heeft Gül Akcaova (founder) deelgenomen aan een programma van UMC Utrecht. Tijdens dit programma kreeg ze de kans om het onderwijs met behulp van technologie te verbeteren. Een programma van twee dagen heeft er toegeleid om het bedrijf Sidekick Mattie te starten.

Het bedrijf is opgericht tijdens de studie van Gül. Op basis van het onderzoek tijdens het schrijven van de scriptie is de app Mattie ontstaan. Na het afronden van het onderzoek is de app ontwikkeld en staat het sinds kerstavond  2016 in de app stores.

 

Missie & Visie

Missie

Sidekick Mattie wil een wereldwijd opererend bedrijf zijn die ervoor zorgt dat mensen met een smart ‘device’ (zoals smartphone) weer beter, slimmer en productiever worden door creatieve en effectieve oplossingen die in het dagelijks leven toegepast kunnen worden. Sidekick Mattie zal ten alle tijden met respect voor de gebruiker en diens privacy opereren.

Visie

De smartphone vraagt steeds meer om de aandacht, en aandacht wordt een schaarste omdat alles gaat vragen om aandacht door de toename in technologische ontwikkelingen. De gevolgen zijn dat deze naast positieve ook negatieve effecten hebben op de individuele prestaties op werk en/of in het onderwijs. Kortom ons functioneren wordt verstoord in het dagelijks leven!
 

Ons team

Gül Akcaova

Founder/Business Developer
Sales, Marketing & Research

Jan Jaap de Groot

Jos van Egmond

Development
Swift (iOS)

Development
Java (Android)

Quinty van Dijk

 

Design
User Interface