Over ons

Om precies te zijn is het idee ontstaan op 5 juni 2015. Gül Akcaova, de ervaringsdeskundige, heeft deelgenomen aan een challenge, georganiseerd door UMC Utrecht. Het idee is verkozen tot beste idee van edu-challenge 2015. Dit idee is verder ontwikkeld in combinatie met afstudeeronderzoek onder begeleiding van StudentsInc.

In de periode juni-september 2016 is de prototype ontwikkeld en getest in de markt. Dit prototype was alleen beschikbaar voor android devices. Al snel werd duidelijk dat er een iOS variant ontwikkeld moest worden. De prototype is van de markt gehaald, en beide apps zijn ontwikkeld, verbeterd en vernieuwd. Sinds kerstavond (24 december 2016) is de app beschikbaar voor beide platforms!

 


Missie & Visie

Missie

Sidekick Mattie wil een wereldwijd opererend bedrijf zijn die ervoor zorgt dat mensen met een smart ‘device’ (zoals smartphone) weer beter, slimmer en productiever worden door creatieve en effectieve oplossingen die in het dagelijks leven toegepast kunnen worden. Sidekick Mattie zal ten alle tijden met respect voor de gebruiker en diens privacy opereren.

Visie

De smartphone vraagt steeds meer om de aandacht, en aandacht wordt een schaarste omdat alles gaat vragen om aandacht door de toename in technologische ontwikkelingen. De gevolgen zijn dat deze naast positieve ook negatieve effecten hebben op de individuele prestaties op werk en/of in het onderwijs. Kortom ons functioneren wordt verstoord in het dagelijks leven!

 


 

Het team

Gül Akcaova

Saskia Grootens

Founder/Business Developer
Marketing & Sales

Researcher
People analytics & Learning analytics

Patricia Budihalim

Laura Robustella

New Business
International

Content & Legal
Social media & Jurist

Jos van Egmond

Quinty van Dijk

Development
Java (Android)

Design
User Interface

Jan Jaap de Groot

Development
Swift (iOS)